Nu kan ni genom andelar delta i våra triospel till varje avdelning


Välj en eller flera avdelningar genom att klicka på respektive bild, välj antalet andelar du önskar, andelarna kostar 10kr/st och det finns max 50st andelar per trioavdelning.Tankar och spelförslag!


Att tänka på!

Visbys oval mäter 1 000 meter med ett kort upplopp på 156 meter. Något som gynnar de i främre träffen.

Innerspår bakom bilen är ett litet plus för att kunna öppna snabbt över samtliga distanser.

Man ska också ha med sig att det körs lite annorlunda på Visby, många vill vara med och slåss vilket borgar för roliga lopp.Omgången

V86 avgörs den här onsdagen på Visbytravet eller Skrubbs som man kallar det på Öyn. Som vanligt numera är spelformen förstärkt med höga prispengar, detta i en del av Svensk Travsports stora STL-satsning. I Gotlandslöpningen (V86-4) ser det upplagt för Daniel Redéns Missle Hill att försvara fjolårets seger, men utmanas av flera hästar, bland annat från ”hemmalaget”. Det finns ett par favoriter som är mycket troliga vinnare men i det stora hela finns det goda möjligheter att ta betalt.
Senaste Nytt


Spiken !

5 Nikylon var mycket duktig på V75 senast, bara slagen av Always a Pleasure, men mil ner till övriga, det ska nämnas att inga hästar vann från spets den dagen. Stark häst som gynnas av distansen.god chans till att man kan köra sig till ledningen i en andravåg och då måste det till en riktigt bra prestation för att slå honom, Jörgen Westholm menar att det är hans bästa chans på V86. OMGÅNGENS BÄSTA SPIK!


Draget !!

6 Toto Barosso är en följehäst här på upploppet.se. Han ställer hela tiden till det för sig och det är också därför resultatraden ser ut som den gör. Enligt tränaren, men också för oss, är den mycket missvisande med tanke på vad han kan leverera. Hästen kändes fin när han galopperade senast och formen borde finnas där.


Skrällen

10 Babsans Bankir svarade för en fullt godkänd comeback senast på Örebro. Med det loppet i kroppen borde han ha blivit rejält framflyttad tills nu. Backar man bandet till förra året så minns vi hur bra han var och med den kapaciteten och rätt löpningsförlopp; då är han inte borta från segerstriden. Passas tidigt! Gynnas av distansen och duktige kusken Petter Karlsson kan Visbytravet utan och innan. OMGÅNGENS SKRÄLL!


Spelförslag

Lilla systemförslaget

450kr

Stora systemförslaget

2700kr

DD Förslag


Rank:


A: 9-4-6

B: 1-2-12-7

C: 3-10

D: 11-5-8


Spets: 1 Mistelns Napoleon

Rygg: 3 Ottilia Fri9 Filippa B.J. svarade för en mäktig prestation senast när hon bombade runt Solvallas oval i ohotad stil på ännu en topptid med tussarna kvar. Kusken Jorma Konto var mycket nöjd med både häst och prestation. Nu är det bakspår vilket försvårar uppgiften. Tränaren Sybille Tinter är optimistisk och tror på bra segerchans igen. Formhäst från ett besvärligt läge.


4 Kainai Goi galopperade senast i finalen av Midsommarloppet på Fornaboda, innan dess såg han fin ut i försöket som trea. Har inte startat på fem veckor men enligt tränaren Mattias Djuse har man siktat mot uppgiften i Gotland. Brorsan Magnus Djuse kör för första gången och det blir dessutom en amerikansk vagn för första gången. Etta högst upp i raden är noterbart och kapacitet som duger långt i klassen.


6 Bugatti Hall var tillbaka som segrare senast efter ett lopp i draget; avgjorde enkelt över upploppet och toppformen ser ut att vara nära. Skulle det bli överpace, som senast, då gynnar det Claes Sjöström och Bugatti Hall.


1 Mistelns Napoleon är vrålsnabb från start och kommer högst troligen att ta hand om befälet från start. Hemmatränaren Henrik Hoffman har ställt i ordning på bästa sätt och att kusken Johan Wiman frivilligt skulle släppa, det är inte troligt. Kommer bli lite av ett vrål och spelprocenten lär öka. Defilerade hem segern på Visby näst senast på 1.11,5 och det såg ut att finnas gott om krafter kvar. Ska någon plocka ner Mistelns Napoleon, då får de springa fort.


2 Whothehillareyou avslutade mycket vasst senast och gången innan dess satt han fast med krafter kvar. Enligt tränaren Ola ”Muggen” Samuelsson har hästen smygform och han är uppåt. Kommer göra en bra prestation.

Rank:


A: 7-2-12-8-3

B: 10-11-9-6

C: 4-1-5


Spets: 3 I Love Faux Depart

Rygg: 4 Diggins Bob7 Mister Vredebest har verkligen gjort det bra på svensk mark. Enligt tränaren David Persson går hästen ner i klass och har gått framåt med förra loppets genomkörare. Om det inte strular från läget så tror han att man segerstrider. Magnus Djuse kör för första gången; dessutom blir det en jänkarvagn för första gången.


2 Credityuan tog vi betalt på för två starter sedan då man vann enkelt, efter en fin resa, i Östersund. Insatsen senast från ett besvärligt läge var det inget fel på. Robert Bergh har sagt att han tror mycket på Credtyuan i framtiden. Hästen har haft problem med aktionen, bättre nu. Perfekta förutsättningar.


12 Inshallah D’Estino har varit ifrån tävlingsbanan på grund av kolik. Skulle ha startat den 20 juli men det blev nu i stället. Om han inte tappat formen och det blir stenhårt tempo, då kommer han in i matchen. Noterbart är att kusken Claes Sjöström trivs ypperligt med hästen.


8 Mistelns Famous har ett iskallt läge men skulle det lösa sig kan han vara med långt fram. Senast flög han fram över Visbys upplopp och slutade tvåa. Formen är absolut på topp och skulle vädrets makter vara på rätt humör, då blir det barfota runt om för första gången.


3 I Love Faux Depart har haft problem med framknäna men kommit tillbaka och sett strålande fin ut på slutet. Hästen är snabb ut och kusken Ulf Ohlsson lär vilja nå ledningen i denna spårtrappa, dock ingen tjuvstart. Senast stack hon bara undan och vann i överlägsen stil. Nu är det hårdare motstånd, men förutsättningarna ser passande ut.

Rank:


A: 1

B: 11-2-13-6-14-3-7

C: 10-5-9-12-4-8-15


Spets: 1 With Wings

Rygg: 5 Sinakiita Goj1 With Wings hade allt sparat i kvalet till Stochampionatet, där tränaren Mattias Djuse fick nöja sig med att bli sexa. Hon tävlade barfota runt om för första gången senast och det fortsätter man med. Fina träningsrapporter från Djuse.


11 Vinci Love svarade för en visslande avslutning senast på Rättvik och var duktig gången innan på Eskilstuna. Hon blir väldigt borttappad den här gången och vi kan se att hon blåser ner alla till slut till mycket låg procent.


2 Proximity fick inte heller fritt i sitt försök till Stochampionatet, men avslutade vasst när luckan kom. Hon duger väl mot de här hästarna och får dessutom tillbaka Örjan Kihlström i vagnen. En häst under kraftig utveckling.


13 Jade Sisu har inte alls fungerat på slutet men enligt tränaren Conrad Lugauer har han åtgärdat problem genom att korrigera i balansen. Hästen har hög kapacitet då hon bland annat var finalist i Drottningens Pokal. Fungerar hon kan det räcka långt.


6 Goldas Love trivdes troligen inte på banan senast i Eskilstuna. Sett mycket fin ut i starterna innan. Nu siktar kusken Andreas Lövdal mot ledningen från springspår i detta försök till Diamantstoet. Nu återgår man dessutom till barfota runt om.

Rank:


A: 4-6

B: 10-1-3-5

C: 8-9-7

D: 2


Spets: 4 Missle Hill

Rygg: 5 Super Nice4 Missle Hill har ett bra läge och de tätare starterna ska enligt tränaren Daniel Redén passa honom bra. Han har nyligen bytt stall, någon som slagit väl ut. Sedan tidigare är det känt att Missle Hill trivs väl på Visbys oval, vann detta lopp i fjol. Örjan Kihlström lär markera tidigt om att han vill till ledningen. Senast gjorde Missle Hill det bra som tvåa bakom självaste San Moteur i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han är inte med nu.


6 Toto Barosso är en följehäst här på upploppet.se. Han ställer hela tiden till det för sig och det är också därför resultatraden ser ut som den gör. Enligt tränaren, men också för oss, är den mycket missvisande med tanke på vad han kan leverera. Hästen kändes fin när han galopperade senast och formen borde finnas där.


10 Icelands Falls kommer rent streckmässigt att ses som värsta motbudet till favoriten. Var grym i Sweden Cup på Solvalla i maj och har fortsatt rada upp vassa insatser, även om tränaren Fredrik Wallin inte var helt nöjd med att hon fick se sig besegrad på upploppet senast på Kalmar av Blackflash Bar. Hon ska vara åtgärdad och hävdar sig normalt bra i detta sällskap.


3 Maverick Dream är kvick ut och det annonseras ett offensivt upplägg. Formen sitter där och kanske kusken Andreas Lövdal kör i ledningen, men mer rimligt är att han släpper till storfavoriten. Värt att hålla koll på sista informationen!

Rank:


A: 2-14-7-9

B: 8-11-3

C: 12-13-15-5-4-1-6


Spets: 2 Global Defender

Rygg: 1 Security Lock2 Global Defender kan vara lite stökig och blev för pigg senast, den starten är bara att glömma. Han kan mycket väl vara ledaren av loppet och kapacitet finns sannerligen för att vinna. Håll koll på sista snacket från tränaren och kusken Markus B Svedberg som tidigt säger det är hans bästa chans för dagen och att man byter till ett öppet huvudlag.


14 Madagascar svarade för en halvklen insats senast och står nu med ett jobbigt läge på Visbys oval. Daniel Redén har skärpt träningen och förväntar sig en bättre prestation.


7 Jim Jons svarar alltid för stabila fina insatser och här ser det ut som att kusken Thomas Jonsson kan få ledningen, eller mer troligt rygg på ledaren. Därifrån finns det viss skrällpotential. Tränaren själv är nöjd med sin häst. Om det skulle lösa sig till slut, då kan speeden räcka långt.


8 Without Reference har visat upp tendenser till att kunna räcka en bit. Vi blev imponerade näst senast då han höll väl från dödens på Solvalla. Nu hoppar en viss Magnus Djuse upp i sulkyn för första gången vilket naturligtvis är hyperintressant. Lägg till en del spännande ändringar och fyra procent, då ska han inte glömmas bort helt.


9 Great Time Trot var ett unghästlöfte men har varit ifrån länge och gjorde en riktigt stabil comeback på Eskilstuna för tre veckor sedan. Loppet bör ha satt fram honom rejält. Trots läget borde han vara en av de som kan göra upp om segern. Tränaren Svante Båth meddelar också att man rycker skorna för första gången.


3 Flys Popcorn gjorde det bra på hemmabanan Visby senast efter långt uppehåll. Han borde rimligen ha gått fram med loppet. Nu hoppar Mats Djuse upp i sulkyn samtidigt som det annonseras barfota runt om för första gången.

Rank:


A: 3-4-7

B: 6-5-8-11-9-2

C: 10-1-12


Spets: 3 Drizzle

Rygg: 6 Notorious Zon3 Drizzle lär försöka ta sig till ledningen vilket vi tror han gör. Tränaren Fredrik Wallin har medvetet låtit honom vara i från ett tag då han sökt rätt lopp, ingen start sedan mars. Har hävdat sig väl på V75 tidigare och kapaciteten är det inget fel på. Det låter på tränaren som att hästen är väl förberedd och vi är inte främmande till att han leder runt om direkt i comebacken. Tipsetta!


4 Isla Nga Hari har svarat för mycket fina insatser i Monté på slutet. Även om motståndet är tufft så tror vi att den tidigare mycket osäkra märren kan ha fått en nytändning. Tränaren Micke Cedergren är mycket uppåt och tror på bra segerchans, detta för en häst som är spelad på 0,5 procent. Toppform och skrällchans. Kusken Jimmy Dahlman vet vad som gäller. 


7 Hankypanky Pinkman blir troligen omgångens största favorit på V86. Hästen har gjort allt rätt sedan ankomsten till Daniel Redén.

Hästen är inkvalad till final nästa helg och det är svårt att veta hur det påverkar Örjans upplägg. 73% är på tok för mycket


6 Notorious Zon svarade för en fin prestation senast på Vaggeryd där det blev en mycket bekväm seger. Hästen trivs på Visby och från tränarhåll skriker man ut toppform och att man tror man kan störa favoriten. Det är en stark häst som tål jobb under vägen.


5 Magic Sea kommer med toppform och tre raka segrar på kontot, varav två av dem i nya regin Henrik Hoffman. Får han ett lopp på rulle så kan han avsluta otroligt vasst. Det gäller för kusken Roger Malmqvist att spara speeden och hoppas på tempo.

Rank:


A: 10-2-11-7

B: 1-3-4-12-9-5

C: 6-13-8-15-14


Spets: 2 In Love Mearas

Rygg: 1 Jumanji Love10 Babsans Bankir svarade för en fullt godkänd comeback senast på Örebro. Med det loppet i kroppen borde han ha blivit rejält framflyttad tills nu. Backar man bandet till förra året så minns vi hur bra han var och med den kapaciteten och rätt löpningsförlopp; då är han inte borta från segerstriden. Passas tidigt! Gynnas av distansen och duktige kusken Petter Karlsson kan Visbytravet utan och innan. OMGÅNGENS SKRÄLL!


2 In Love Mearas blir favorit i Ringmurens lopp över tre varv. Hästen vann direkt för tränaren Daniel Redén senast och från ett perfekt läge måste man räknas tidigt igen. Norskt huvudlag och byte av skor är förändringar som borde göra hästen gott.


11 Albert Zonett var strålande i våras, tappade formen men är tillbaka i gott skick. Stark som få och en bra insats i ryggen gör att tränaren Robert Bergh låter optimistisk. Tränaren åter i vagnen ochhävdar sig väl här.


1 Jumanji Love  höll på att vinna just detta lopp i fjol, då som en av favoriterna. Nu gör man comeback och det är troligt att det blir rygg ledaren. Då kan han vinna om det löser sig. Till en procent är vi villiga att placera honom högt upp i ranken. Kan behöva loppet men kapacitet för att vara långt fram, det har han absolut.


3 Matiere var bara knappt slagen senast av In Love Mearas och testar på nytt att gå barfota runt om. Näst senast galopperade han direkt i starten. Det finns fina fartresurser och felfri går det inte att räkna bort honom.

Rank:


A: 5

B: 4-1-7-2-8-3

C: 10-9-6

D: 12-11


Spets: 5 Nikylon

Rygg: 3 Riser Ås5 Nikylon var mycket duktig på V75 senast, bara slagen av Always a Pleasure, men mil ner till övriga, det ska nämnas att inga hästar vann från spets den dagen. Stark häst som gynnas av distansen. god chans till att man kan köra sig till ledningen i en andravåg och då måste det till en riktigt bra prestation för att slå honom, Jörgen Westholm menar att det är hans bästa chans på V86. OMGÅNGENS BÄSTA SPIK!


4 Mahadour svarade för en toppinsats senast på Eskilstuna som tvåa, åt snackhästen Esposito fanns inget att göra något åt, men han är inte med nu. Tränaren och kusken säger tydligt att det här är hans bästa chans på V86-spelet. Toppform, bra läge och troligen rycker man alla skorna för första gången nu, bara banan blir bra.


1 Ed Sheeran gjorde det bra vid segern på hemmabanan Visby senast. Hårt motstånd, det är vi medvetna om, men med en snål resa, kanske i rygg på ledaren kan det smälla till. Hemmatränaren Henrik Hoffman lär ha ställt i ordning alla sina hästar. Skrälldrag!


7 Hashtag Simoni var nära att vinna senast som 50-oddsare. Nu Stefan Persson upp i vagnen. Kapacitet finns men läget drar ner, precis som på Eklundhs andra häst i loppet. Men till en procent är han ändå spännande.